Oud goud is geld waard, lever het in!

We hebben enkele jaren geleden veel goud mogen erven uit de familie. Persoonlijk heb ik er niets mee. Ik vind het niet echt mooi, en ook zit er weinig emotionele waarde aan. De Goud inkoop Den Haaglaatste jaren zijn er links en rechts veel bedrijven in onze regio (Den Haag) bijgekomen die ons oude goud willen opkopen. Het is dus een populair onderwerp.

Ook ontvangen we regelmatig een folder in de brievenbus met reclame van deze bedrijven. We kunnen dus ons goud inleveren, en daar geld voor ontvangen. Een leuk idee wat ons betreft, en we hebben nu dus de stap gezet naar een aantal van deze bedrijven. 1 sprong er daarbij voor ons uit, en dat was de Goudwaag (op de Van Hoytemastraat).

Hoe ging dat in zijn werk?

We gingen even langs op afspraak, en werden welkom geheten in de winkel. Een aardige mevrouw bood ons een kopje koffie aan, en we lieten onze sieraden aan haar zien. Dit werd allemaal grondig geïnspecteerd en er werd uitleg gegeven over het karaat van de sieraden en nog een aantal andere zaken. Allemaal heel prettig, wij vinden het wel leuk om er iets meer over te weten te komen. Maar natuurlijk was het voor ons ook belangrijk wat deze sieraden waard waren.

En ze boden een goede prijs, met ook een goede uitleg erbij. Wat veel mensen namelijk vergeten is dat het bedrijf natuurlijk ook kosten heeft. Het pand moet worden betaald, en er moet natuurlijk ook nog iets verdiend worden. Ook deze uitleg vonden wij er prettig. Bij de andere inkopers in Den Haag was het allemaal minder aangenaam. We hebben dan ook besloten om voor deze goud inkoper te kiezen. De prijs en het gevoel was prettig. Daarom hebben wij hier voor gekozen, en we zijn zeer tevreden!

Wil je ook bij de Goudwaag Den Haag goud verkopen? Bezoek dan hun website en maak een afspraak om langs te gaan (binnenlopen is overigens ook mogelijk).