Ongelukken op de werkvloer, lastige situatie

Als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk op de werkvloer dan is dat heel erg vervelend. Vaak is het niet uw eigen schuld, en dit maakt het nog vervelender. U voelt zich machteloos en ben wellicht kwaad. Vaak is uw werkgever voor dit soort zaken verzekerd. Als het tijdens werktijd is gebeurd is hij meestal aansprakelijk.

Hulp van letselschade advocaat

Het is wel belangrijk dat alles goed wordt afgewikkeld, en u heeft er waarschijnlijk zelf weinig verstand van. Daar komt bij dat uw hoofd er helemaal niet naar staat, u heeft immers net een ongeluk gehad en hebt letsel opgelopen. Daarom is het een goed idee om een letselschade advocaat in te schakelen. Een advocaat die zich specialiseert in dit vakgebied, en precies weet hoe dit soort situaties het beste aangepakt kunnen worden.

Situatie met uw werkgever

letselschade op het werkWant het blijft natuurlijk wel een gevoelige kwestie zo’n letselschade. U wilt waarschijnlijk op goede voet blijven met uw werkgever, maar u wilt zeker niet dat het ongeluk in de doofpot komt te zitten. Het is belangrijk om direct actie te ondernemen nadat het bedrijfsongeval gebeurd is. Zo kan direct actie worden ondernomen, en gekeken worden naar de mogelijkheden voor een schadevergoeding. Als u namelijk te laat bent met het aanvragen van een schadevergoeding kan het zijn dat er helemaal niets uitgekeerd wordt. Dat wilt u natuurlijk niet!

No cure no pay!

Wist u trouwens dat u ook voor een letselschade advocaat no cure no pay kunt kiezen? De enigste advocaten in ons land die op deze basis mogen worden. Zo heeft u op voorhand geen grote financiële investeringen, en loopt u dus veel minder risico. De advocaat wordt namelijk betaald op het moment dat de zaak is opgelost. De advocaat krijgt van een vergoeding van de verzekering die de schade betaald. Voor slachtoffers wordt de stap zo veel minder groot om een letselschade zaak aan te spannen dan voorheen het geval was.